برگزاری وبینار «شبه‌علم و طب سنتی» در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: 1399/8/15 |

وبینار «شبه‌علم و طب سنتی» در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این وبینار روز پنجشنبه ۱۵ آبان ماه سال جاری از ساعت ۱۱ صبح در تالار دکتر سیاسی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
این وبینار به همت انجمن علمی روان‌پزشکان ایران، انجمن علمی بیماری‌های مغز و اعصاب ایران، پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد، انجمن فیزیک ایران و دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان انجام شد.
این برنامه به بررسی طب سنتی از نظر میزان انطباق آن با معیارهای علمی پرداخت و در آن سخنرانان از جنبه‌های گوناگون به این سؤال پاسخ دادند که آیا این طب جایگاهی علمی پیدا کرده است یا باید به عنوان یک شبه‌علم در نظر گرفته شود؟
در ابتدای برنامه دکتر بابک زمانی، دبیر انجمن علمی بیماری‌های مغز و اعصاب ایران و رئیس سابق انجمن سکته مغزی ایران در خصوص «تبارشناسی تصورات پزشکی» سخنرانی کرد.
سپس دکتر رضا ملک‌زاده، فوق‌تخصص گوارش و کبد، معاون پژوهشی وزارت بهداشت و رئیس پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد راجع به «ارتباط طب سنتی با رشته پزشکی» صحبت کرد.
در ادامه نیز دکتر امیر شعبانی، روان‌پزشک، استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و دبیر انجمن علمی روان‌پزشکان ایران در مورد «طب مبتنی بر شواهد در پزشکی امروز» به نکات قابل توجهی اشاره کرد.
دکتر رضا منصوری، استاد دانشگاه صنعتی شریف و معاون اسبق پژوهشی وزارت علوم نیز که به صورت مجازی در برنامه حضور داشت در خصوص «علم روشمند، شبه‌علم بی‌روش» مطالب خود را ارائه داد.
در پایان نیز شبکه سلامت و خبرنگاران حاضر در سالن با سخنرانان مصاحبه کردند.
در این برنامه با توجه به محدودیت‌های مربوط به همه‌گیری کووید-۱۹ تنها خبرنگاران حضور داشتند و سایر مخاطبان از طریق فضای مجازی برنامه را مشاهده کردند.
کل برنامه برای علاقمندان از طریق صفحه اینستاگرام دانشکده به آدرس tip.iums قابل مشاهده است.

تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 96 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر