انتشار کتاب تصویری «هنگام استرس چه کنیم؟»

| تاریخ ارسال: 1399/8/24 |

نسخه الکترونیکی کتاب مصور «هنگام استرس چه کنیم؟» زیرنظر دکتر سیدوحید شریعت منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ امروزه با توجه به شیوع کووید-۱۹ و اثرات آن، افراد در معرض استرس بالاتری قرار دارند و همین امر اهمیت یادگیری روش‌های مـدیریت استرس را دوچندان می‌کند.
اگر در این روزهای پرتنش شما نیز استرس را تجربه می‌کنید، خواندن کتاب مصور «هنگام استرس چه کنیم؟» برایتان مفید خواهد بود و با تکنیک‌های ساده و کاربردی در زندگی روزمره برای کاهش آثار اضطراب و استرس آشنا خواهید شد.
همچنین برای سهولت دسترسی، نسخه الکترونیکی همراه با فایل‌های صوتی و تمرین در انتهای کتاب، برای مخاطبان فراهم شده است.
کتاب مصور «هنگام استرس چه کنیم؟» برگردان فارسی کتاب «Doing What Matters in Time of Stress» است.
این کتاب که توسط مارک ون امرن نوشته و محتوای اصلی آن توسط روس هریس ایجاد شده، توسط سازمان جهانی بهداشت در سال۲۰۲۰ منتشر شده است.
این کتاب توسط گروهی از متخصصان سلامت روان، زیر نظر دکتر سیدوحید شریعت، روانپزشک و رئیس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان (انستیتو روانپزشکی تهران) ترجمه و بومی‌سازی‌ شده است.
خواندن این کتاب به روانشناسان، پزشکان، مراقبان سلامت، مدیران، والدین و همه افرادی که استرس را تجربه می‌کنند توصیه می‌شود.
 برای دریافت نسخه الکترونیکی کتاب، می‌توانید به آدرس زیر مراجعه کنید.

دفعات مشاهده: 106 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر