برگزاری سخنرانی دکتر محمد روحانی به صورت زنده از صفحه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: 1399/8/26 |

سخنرانی هفتگی گروه روانپزشکی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان توسط دکتر محمد روحانی به صورت زنده از صفحه اینستاگرام دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان به آدرس tip.iums پخش شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ در این جلسه سخنرانی که روز دوشنبه ۲۶ آبان ماه سال جاری تشکیل شد، دکتر محمد روحانی نورولوژیست و مدیرگروه نورولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص «اختلالات حرکتی ناشی از داروهای آنتی سایکوتیک» سخنرانی کرد.
این سخنرانی برای حفظ رعایت فاصله گذاری اجتماعی در تالار دکتر سیاسی دانشکده به این شکل انجام گردید.

تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 95 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر