برگزاری آنلاین مراسم شروع سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: 1399/9/24 |

مراسم شروع سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به صورت مجازی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ روز دوشنبه ۲۴ آذر ماه سال جاری از ساعت ۱۰:۳۰ مراسم شروع سال تحصیلی جدید در تالار دکتر سیاسی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار گردید.
مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد و سرود جمهوری اسلامی ایران پخش گردید.
در ابتدا دکتر مهرداد کاظم زاده عطوفی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده به دانشجویان خوشامد گفت و علت دیر برگزار شدن این مراسم را علاوه بر بیماری کوید۱۹، تأخیر در اعلام اسامی قبول شدگان و تازه شروع شدن برنامه های آموزشی عنوان کرد.
دکتر سید وحید شریعت رئیس دانشکده ضمن خوشامدگویی به دانشجویان جدید برای فارغ التحصیلانی که وارد بازار کار می شوند آرزوی موفقیت کرد و گفت: دانشجویان با خلاقیت مشغول تحصیل باشند و ما هم تمام تلاشمان را در این راه انجام میدهیم، ایشان به نفرات برگزیده تبریک گفته و آرزوی موفقیت کردند.
سپس دکتر محمدکاظم عاطف وحید، مدیر گروه روانشناسی سلامت، تاریخچه انستیتو را برای دانشجویان جدید شرح داده و در مورد مجله علمی پژوهشی روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران که در دانشکده منتشر می شود و در پایگاه scopus و همچنین ISI نمایه می شود، صحبت کرد. سپس گروه های آموزشی دانشکده، واحدها و کلینیک های آن را معرفی نمود.
در این جلسه اساتید هیئت عملی دانشکده که مدیر گروههای رشته های روانشناسی بالینی، اعتیاد، سلامت روان، روانشناسی سلامت، روانپزشکی جامعه نگر و سالمندشناسی بودند، خود و اعضای گروه را برای دانشجویان جدید معرفی کردند.
در پایان جلسه نیز دانشجویان جدیدالورود در رشته ها و مقاطع مختلف به معرفی خود پرداختند و از رتبه های برتر که فارغ التحصیل شده بودند تقدیر به عمل آمد.

تهیه خبر: زهره راخ (مسئول روابط عمومی دانشکده)

دفعات مشاهده: 220 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر