| تاریخ ارسال: 1399/10/17 |

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز تحقیقات سلامت معنوی دانشگاه علوم پزشکی ایران بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ روز چهارشنبه هفدهم دی ماه سال جاری بازدید معاون آموزشی وزارت بهداشت و تیم همراه از مرکز تحقیقات سلامت معنوی دانشگاه علوم پزشکی ایران در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان انجام شد.
 این بازدید و جلسه مشترک با حضور دکتر علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت و تیم همراه ایشان آقای دکتر رضایت، مشاور معاون آموزشی وزارت، دکتر سید حسن امامی رضوی، دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی، دکتر لیلا افشار، رئیس گروه تدوین بسته اخلاق حرفه ای، خانم دکتر جرجانی، مسئول دبیرخانه شورای علوم پایه؛ رئیس و اعضای مرکز تحقیقات سلامت معنوی، رئیس و معاونین دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
دکتر مهرداد کاظم زاده عطوفی رئیس مرکز، اهداف و فعالیتهای مرکز تحقیقات و چشم انداز فعالیت های آن در راستای آموزش، پژوهش و مداخلات بالینی تشریح نمود.
در ادامه آقای دکتر حق دوست معاون آموزشی وزارت، ضمن تقدیر از فعالیتهای مرکز تحقیقات به بیان دیدگاه خود در مورد اهمیت تبیین معنویت برای جوانان و تغییر نگرش این نسل به حوزه مسائل معنوی بجای ابلاغ دستورالعمل ها و آئین نامه ها پرداخت و خواستار همکاری و همفکری این مجموعه برای تبیین این حوزه ها به نسل جوان دانشجو شد.
در ادامه سایر حضار هر کدام با توجه به حوزه فعالیت خود در وزارت، مرکز و دانشکده به بیان دیدگاههای خود در مورد معنویت و جایگاه آن در علوم پزشکی و نحوه ادغام آن در آموزش و پژوهش و بالین پرداختند.
در پایان نیز درخصوص همکاریهای مشترک مرکز تحقیقات با حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت مواردی به تصویب رسید.

دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر