برگزاری مراسم دهه فجر با رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: 1399/11/19 |

مراسم دهه فجر با حضور اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان در تالار دکتر سیاسی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ‌دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران: در این مراسم که روز یکشنبه ۱۹بهمن ماه سال جاری در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد، ابتدا دکتر علی اصغر اصغرنژاد فرید عضو هیئت علمی دانشکده، در مورد پیروزی انقلاب و نقش آن و همچنین دخالت های بیمورد دولت آمریکا در ایران و منطقه صحبت هایی را ارائه کرد.
سپس دکتر سیدوحید شریعت رئیس دانشکده ضمن گرامیداشت این ایام در مورد تفکر نقادانه مطالبی را ارائه کرد و گفت: در دنیای امروز که با هجومی از اطلاعات مواجهیم، باید تفکر نقادانه داشته باشیم و خودمان بتوانیم اطلاعات را نقد و بررسی کنیم و یا از کسی که تخصص دارد بپرسیم و هم در مورد تعریف و تمجیدهایی که میشود و هم در مورد انتقادها باید تفکر نقادانه داشته باشیم و درست تحلیل کنیم.
چیزهایی که برای آن در سال ۱۳۵۷ انقلاب کردیم هنوز هم ارزش هست و امروز ما باید ببینیم در حیطه سلامت روان چه خدمتی میتوانیم انجام دهیم و چطور جو رکود و ناامیدی رو با انسجام خود حفظ کنیم.
سپس دکتر مهرداد کاظم زاده معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده صحبت هایی را در مورد انقلاب اسلامی ایران بیان کرد.
مراسم امسال با توجه به شرایط کرونا با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
در پایان مراسم به فعالین حوزه فرهنگی که در مسابقات فرهنگی امتیاز کسب کرده بودند، لوح تقدیر اهدا شد.

تهیه عکس: سیدمحمد سید محمدی

دفعات مشاهده: 151 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر