برگزاری جلسه مجازی گزارش پایان نامه یاسمن همتیان دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی

| تاریخ ارسال: 1399/12/17 |
برگزاری جلسه مجازی گزارش پایان نامه یاسمن همتیان دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی
جلسه مجازی گزارش پایان نامه یاسمن همتیان دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز یکشنبه ۱۷ اسفند ماه سال جاری جهت فاصله گذاری اجتماعی به صورت مجازی تشکیل گردید.
اساتید راهنما، مشاور و داوران این پایان نامه دکتر محمدرضا پیرمرادی(استادراهنما)، دکتر مجتبی حبیبی عسگرآباد، دکتر سیدامیرحسین جوادی (اساتید مشاور)، دکتراحمد  عاشوری، دکتر کمیل زاهدی تجریشی (اساتید داور) بودند.
عنوان پایان نامه مورد بررسی «تعیین نقش جراحی تومورهای مغزی بر تغییرات رفتار تکانشی و خشونت رفتاری» بود.
هدف از این مطالعه تعیین نقش جراحی تومورهای مغزی بر تغییرات رفتار تکانشی و خشونت رفتاری بود.
۵۴ نفر از بیماران مبتلا به تومور مغزی بستری در بخش مغز و اعصاب بیمارستان پیش و پس از جراحی به  مقیاس تکانشگری بارت و مقیاس پنج عاملی رفتار تکانشی و  پرسشنامه پرخاشگری باس و پری پاسخ دادند.
به طور کلی، رفتار تکانشی و خشونت رفتاری بیماران یک ماه پس از جراحی به طور معناداری افزایش می‌یابد.
نتایج این مطالعه، لزوم سنجش و درمان به موقع این دو اختلال رفتاری پس از جراحی بیماران مبتلا به تومور مغزی را نشان می‌دهد.

تهیه عکس: سید حسین سید محمدی

دفعات مشاهده: 138 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر