برگزاری جلسه مجازی گزارش پایان نامه سارا یوسفی دانشجوی ارشد روانشناسی سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/12/17 |
برگزاری جلسه مجازی گزارش پایان نامه سارا یوسفی دانشجوی ارشد روانشناسی سلامت
جلسه مجازی گزارش پایان نامه سارا یوسفی دانشجوی ارشد روانشناسی سلامت در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز یکشنبه ۱۷ اسفند ماه سال جاری جهت فاصله گذاری اجتماعی به صورت مجازی تشکیل گردید.
اساتید راهنما، مشاور و داوران این پایان نامه دکتر محمدکاظم عاطف وحید، دکتر عاطفه قنبری (اساتیدراهنما)، دکتر سیده صالحه مرتضوی (استاد مشاور)، دکتر فرشاد شیبانی و دکتر مهدیه صالحی (اساتید داورداخل) بودند.
عنوان پایان نامه مورد بررسی «مقایسه ویژگی های شخصیتی و مرکز کنترل وزن در زنان چاق کاندید عمل جراحی لاغری و زنان با وزن بهنجار» بود.
هدف این پژوهش بررسی و مقایسه ویژگی های پنج عاملی شخصیت و مرکز کنترل وزن در زنان مراجعه کننده به کلینیک های چاقی بود.
روش پژوهش نمونه گیری در دسترس و نوع آن نیز علی مقایسه ای بود.
یافته ها نشان داد میان بعد روان رنجور خویی و مسئولیت پذیری از ویژگی های شخصیتی و مرکز کنترل وزن در دو گروه چاق و عادی تفاوت معنادار وجود دارد.

تهیه عکس: سید حسین سید محمدی

دفعات مشاهده: 102 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر