انتخاب داوران نمونه مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران در سال ۱۳۹۹

| تاریخ ارسال: 1400/2/5 |

طبق روال معمول سال های قبل، داوران نمونه مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران در سال ۱۳۹۹ انتخاب شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ بر اساس ارزیابی داوران مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران بر پایه چهار عامل «کیفیت داوری »، «سرعت پاسخگویی»، «تعداد مقالات داوری‌شده» و «در دسترس بودن داور»، از بین ۷۵ داور که در سال گذشته  با این مجله همکاری داشتند، آقایان دکتر وحید راشدی، دکتر محمدرضا شالبافان، دکتر پویا فرخ نژاد افشار، و خانمها دکتر هدی دوس علی وند و دکتر غزاله زرگری نژاد به عنوان پنج داور نمونه این مجله در سال ۱۳۹۹ برگزیده شدند.
مجله روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران ضمن تشکر، به منظور قدردانی  از زحمات این داوران عزیز اعلام کرد، درصورتی که در سال جاری  این اساتید مقاله ای را که نویسنده اول یا نویسنده مسئول باشند به مجله ارسال کرده  و پذیرفته شود، یک  مقاله آنها  بدون هزینه و کاملا رایگان منتشر خواهد شد.برای مشاهده داوران نمونه از طریق لینک زیر به سایت مجله مراجعه فرمایید:

دفعات مشاهده: 261 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر