برگزاری جلسه معاونت اداری مالی با کارکنان دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: 1400/3/11 |
جلسه تعیین مبلغ مبتنی بر عملکرد کارکنان در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز سه شنبه ۱۱ خرداد ماه سال جاری با حضور دکتر سیدوحید شریعت رئیس دانشکده، دکتر فرزاد قضایی پور معاون اداری مالی دانشکده، خانم تورانی رئیس مالی دانشکده و کارکنان در سالن دکتر سیاسی دانشکده با رعایت پروتکل های بهداشتی تشکیل شد.
در این جلسه دکتر قضایی پور در خصوص نحوه تعیین مبلغ مبتنی بر عملکرد کارکنان، عدد دهی و محاسبه عدد مربوطه با توجه به جدول و فرمولهای موجود، توضیحاتی ارائه داد.
در پایان جلسه به سوالات کارکنان در این خصوص از طرف رئیس و معاون اداری مالی دانشکده پاسخ داده شد و قرار شد پیشنهادهای مطرح شده در این جلسه بررسی گردد.

دفعات مشاهده: 111 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر