برگزاری جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه محسن اکبریان دانشجوی ارشد روانشناسی سلامت

| تاریخ ارسال: 1400/3/11 |

جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه محسن اکبریان دانشجوی ارشد روانشناسی سلامت در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز سه شنبه ۱۱ خردادماه سال جاری جهت فاصله گذاری اجتماعی به صورت مجازی تشکیل گردید.
اساتید راهنما، مشاور و داوران این پایان نامه دکتر مجتبی حبیبی عسگرآباد (استاد راهنما)، دکتر عاطفه قنبری، دکتر آرمان طاهری (اساتید مشاور)، دکتر محمدکاظم عاطف وحید و دکتر بنفشه غرایی (اساتید داور داخل) بودند.
در این جلسه پایان نامه ای با موضوع «پیش بینی مؤلفه های درد مزمن بر اساس سبک دلبستگی نا ایمن، ذهنی سازی و الکسی تایمیا در بیماران مبتلا درد مزمن» بررسی شد.

دفعات مشاهده: 31 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر