برگزاری جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه صادق برازجانی دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت روان

| تاریخ ارسال: 1400/3/23 |

جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه صادق برازجانی دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت روان در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز یکشنبه ۲۳ خردادماه سال جاری جهت فاصله گذاری اجتماعی به صورت مجازی تشکیل گردید.
اساتید راهنما، مشاور و داوران این پایان نامه دکتر محمدرضا پیرمرادی (استاد راهنما)، دکتر نادره معماریان، دکتر هادی رنجبر (اساتید مشاور)، دکتر علی اصغر اصغر نژاد فرید و دکتر  مژگان لطفی (اساتید داور) بودند.
در این جلسه پایان نامه ای با موضوع «تعیین رابطه هیجانات خودآگاه با میانجی سبک‌های مقابله‌ای بر انسجام و انعطاف پذیری والدین کودکان تالاسمی» بررسی شد.
در این مطالعه آمده است که بیماری تالاسمی یکی از شایعترین بیماری ژنتیکی در کشور ایران است. وجود این بیماری نه تنها سلامت روانی بیمار بلکه برای سلامت روان کل خانواده تهدید‌کننده است. در این بین، گزارش‌ها از تجربه  رنج ناشی از هیجانات خودآگاه (شرم و گناه) در والدین خبر دادند که نیازمند بررسی بیشتری می‌باشد.
نظر به نقش والدین در سازگاری و پیش بینی سلامت روان خانواده و اهمیت خانواده در جامعه ایرانی، شناخت و درک بهتر نقش هیجانات خودآگاه و سبک‌های مقابله‌ای بر سازگاری و کارکرد خانواده، بررسی در قالب یک مدل اهمیت بالایی دارد. در نتیجه این مطالعه به منظور تعیین رابطه هیجان‌های خودآگاه با انسجام و انعطاف‌پذیری با میانجیگری سبک‌های مقابله‌ای در والدین کودکان تالاسمی انجام گرفت.
نتایج پژوهش حاضر نشان داد که هیجانات خودآگاه با وجود ناخوشایند بودن با سوق دادن والدین به استفاده بیشتر از سبک مقابله‌ای مساله مدار باعث افزایش انسجام و انعطاف‌پذیری متعادل در والدین کودکان تالاسمی می‌شود.
نتایج این پژوهش، می‌تواند راهنمایی برای انجام پژوهش‌های مشابه در زمینه شناسایی عوامل موثر بر کارایی و افزایش سلامت روانی خانواده بیماران با کنترل یا میانجی قراردادن سبک مقابله‌ای باشد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 137 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر