برگزاری جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه محراب مفاخری دانشجوی ارشد روانشناسی سلامت

| تاریخ ارسال: 1400/4/16 |

جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه محراب مفاخری دانشجوی ارشد روانشناسی سلامت در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز چهارشنبه ۱۶ تیرماه سال جاری به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت مجازی تشکیل گردید.
اساتید راهنما، مشاور و داوران این پایان نامه دکتر مجتبی حبیبی عسگرآباد (استادراهنما)، دکتر راضیه صالحیان، دکتر آرمان طاهری (اساتید مشاور)، دکتر محمدکاظم عاطف وحید و دکتر سیده صالحه مرتضوی (اساتید داور داخل) بودند.
در این جلسه پایان نامه ای با موضوع «پیش بینی استفاده از خدمات بهداشتی بر اساس تجربه ی تروما، مولفه های درد مزمن،مشکلات درون فردی و میان فردی» بررسی شد.
هدف پژوهش حاضر این بود که عواملی مانند تجربه تروما، مولفه های درد مزمن (خودکارآمدی و ناتوانی درد مزمن)، مشکلات درون فردی (افسردگی، اضطراب، استرس)، و مشکلات میان فردی تا چه حد می توانند پیش بینی کننده استفاده از خدمات بهداشتی باشد.
حجم نمونه این پژوهش ۳۲۷ نفر افراد مبتلا به درد مزمن بودند.
یافته ها نشان داد که مولفه های مطرح شده در پژوهش رابطه‌ی معنی داری با استفاده از خدمات بهداشتی دارند و پیش بینی کننده ی خوبی برای آن هستند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 126 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر