برگزاری جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه الناز حاجتی دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

| تاریخ ارسال: 1400/5/16 |

جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه الناز حاجتی دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه شنبه ۱۶مرداد ماه سال جاری به صورت مجازی تشکیل گردید.
اساتید راهنما، مشاور و داوران این پایان نامه دکتر بنفشه غرایی (استاد راهنما)، دکتر فهیمه فتحعلی لواسانی، دکتر حجت الله فراهانی و دکتر اسدالله رجب (اساتید مشاور)، دکتر محمود دهقانی و دکتر احمد عاشوری (اساتید داور داخل)، دکتر حمید پورشریفی و دکتر ندا علی بیگی (اساتید داور خارج) بودند.
در این جلسه پایان نامه ای با موضوع «اثربخشی درمان گروهی تنظیم هیجان مبتنی بر پذیرش بر شاخص های کنترل دیابت مبتلایان به دیابت نوع دو» بررسی شد.
در این پایان نامه آمده است: دیابت یک بیماری¬ مزمن بوده و ازعوامل اصلی مرگ و میر در جهان است. عوامل روانی بسیاری در این بیماری مزمن دخیل می باشد که یکی از آنها مشکلات مربوط به تنظیم هیجان است که بر سه شاخص عمده برای سنجش دیابت تاثیرگذار است: هموگلوبین گلیکوزیله، خود مراقبتی و کیفیت زندگی.
در این پژوهش اثربخشی درمان تنظیم هیجان مبتنی بر پذیرش بر شاخص¬های کنترل دیابت نوع دو مورد بررسی قرار گرفت.
نتیجه حاصل از این پژوهش نشان داد که این درمان با تنظیم هیجان¬ها و نیز پذیرش می¬تواند تاثیر معناداری بر کاهش هموگلوبین گلیکوزیله، بهبود کیفیت زندگی و افزایش فعالیت¬های خود مراقبتی شود.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 267 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر