برگزاری جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه راضیه امین دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی

| تاریخ ارسال: 1400/6/28 |

جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه راضیه امین دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز یکشنبه ۲۸ شهریور ماه سال جاری به صورت مجازی تشکیل گردید.
اساتید راهنما، مشاور و داوران این پایان نامه دکتر فرشاد شیبانی (استادراهنما)، دکتر کمیل زاهدی تجریشی (استاد مشاور)، دکتر فهیمه لواسانی و دکتر احمد عاشوری (اساتید داور) بودند.
در این جلسه پایان نامه ای با موضوع «تفاوت‌های جنسیتی در علائم افسردگی و استرس ادراک‌شده  در نوجوانان با میانجی‌گری طرحواره‌های ناسازگار اولیه و رابطه والد و فرزند» بررسی شد.
در این پایان نامه آمده است: اثر مستقیم استرس ادراک شده به ترتیب بر بریدگی و طرد، علائم افسردگی، گوش به زندگی بیش از حد و بازداری در بین دو گروه نوجوان دختر و پسر تفاوت معنی‌دار وجود دارد، به طوری که اثر مستقیم استرس ادراک شده به ترتیب بر طرحواره‌های بریدگی و طرد، گوش‌به‌زنگی بیش از حد در نوجوانان پسر نسبت به نوجوانان دختر بیشتر بود و اثر مستقیم استرس ادراک شده بر علائم افسردگی در نوجوانان دختر نسبت به نوجوان پسر بیشتر بود، اما در سایر مسیرهای مستقیم بین دو گروه نوجوانان دختر و پسر تفاوتی معنادار وجود نداشت.

تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 81 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر