برگزاری جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه فاطمه نظری دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی

| تاریخ ارسال: 1400/6/31 |

جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه فاطمه نظری دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه چهارشنبه ۳۱ شهریور ماه سال جاری به صورت مجازی تشکیل گردید.
اساتید راهنما، مشاور و داوران این پایان نامه دکتر بنفشه غرائی (استادراهنما)، دکتر کمیل زاهدی تجریشی (استاد مشاور)، دکتر فهیمه فتحعلی لواسانی و دکتر احمد عاشوری (اساتید داور) بودند.
در این جلسه پایان نامه ای با موضوع «مدل یابی نشانه های وسواس فکری عملی براساس طرحواره های هیجانی، بدتنظیمی هیجانی، نشخوار فکری و اجتناب تجربی» بررسی شد.
این پژوهش نشان داد که نقش میانجی متغیرهای بدتنظیمی هیجانی، نشخوار فکری و اجتناب تجربی در ارتباط بین طرحواره های هیجانی درک و تأییدجویی و نشانه های وسواس فکری عملی به لحاظ آماری معنادار است. همچنین مدل پیشنهادی پژوهش (ارتباط طرحواره¬های هیجانی با نشانه¬های وسواس فکری عملی از طریق بدتنظیمی هیجانی، نشخوار فکری و اجتناب تجربی) از برازندگی خوبی برخوردار بوده و بهتر از مدل¬های جایگزین احتمالی می-تواند روابط بین متغیرها را تبیین کند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 54 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر