کارگاه خانه و مدرسه در هفته سلامت روان با عنوان «اضطراب و وسواس کودکان در همه گیری کرونا»

| تاریخ ارسال: 1400/7/21 |

کارگاه آموزشی «اضطراب و وسواس کودکان در همه گیری کرونا» در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این کارگاه آموزشی روز چهارشنبه ۲۱ مهر ماه سال جاری با تدریس دکتر فاطمه شیرزاد متخصص روانپزشکی به صورت آنلاین برگزار گردید.
این کارگاه از سلسله کارگاه آموزشی خانه و مدرسه به مناسبت هفته سلامت روان بود که در چهارمین روز این هفته برگزار شد.
در این کارگاه مربیان و اولیاء دانش آموزان حضور داشتند.

برای دسترسی به مطالب ضبط شده کارگاه می توانید روی لینک زیر کلیک کنید:

دفعات مشاهده: 38 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر