کارگاه خانه و مدرسه در هفته سلامت روان با عنوان «زندگی بدون نظم کودکان در همه گیری کرونا»

| تاریخ ارسال: 1400/7/23 |
کارگاه آموزشی «زندگی بدون نظم کودکان در همه گیری کرونا» در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این کارگاه آموزشی روز جمعه ۲۳ مهر ماه سال جاری با تدریس دکتر مهدیه صالحی متخصص روانپزشکی و عضو هیئت علمی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران به صورت آنلاین برگزار گردید.
این کارگاه از سلسله کارگاه آموزشی خانه و مدرسه به مناسبت هفته سلامت روان بود که در ششمین روز این هفته برگزار شد.
در این کارگاه مربیان و اولیاء دانش آموزان حضور داشتند.

برای دسترسی به مطالب ضبط شده کارگاه می توانید روی لینک زیر کلیک کنید:

دفعات مشاهده: 103 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر