پیام معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشکده به مناسبت بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد

| تاریخ ارسال: 1400/8/3 |

توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی در جامعه، به خصوص در دانشگاه ها و مراکز آموزشی عالی زمینه ساز جاری ساختن مفاهیم متعالی در زندگی فردی و اجتماعی جامعه هدف است.
تلاش برای کاربردی کردن مفاهیم قرآنی و تحقق فرهنگ قرآنی در نظام مدیریت، تصمیم گیری برنامه ریزی دانشگاه های زمینه ساز ارتقاء سلامت روانی – اجتماعی است که این امر میسر نمی گردد، مگر با حضور فراگیر اندیشمندان و آحاد جامعه.
جشنواره قرآنی هدهد، به عنوان یک رویداد فراگیر در دانشگاه ها می تواند سرآغازی باشد بر این مهم و اینجانب از همه همکاران ارجمندم و اعضاء محترم هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان جهت حضوری پویا در این جشنواره دعوت به عمل می آورم، امید که بتوانیم همگی در ارتقاء سلامت جامعه کوشا باشیم.

مهرداد کاظم زاده عطوفی
معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

در ضمن ثبت نام معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشکده در سایت جشنواره قرآنی هدهد انجام شده است.

دفعات مشاهده: 135 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر