مراسم معارفه و تکریم رئیس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: 1400/8/12 |

مراسم معارفه و تکریم رئیس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران، به مناسبت معارفه دکتر محمدرضا پیرمرادی به عنوان رئیس جدید دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران و تکریم دکتر سیدوحید شریعت که سه سال ریاست دانشکده را بر عهده داشتند، مراسمی روز چهارشنبه ۱۲ آبان ماه سال جاری در تالار اندیشه دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
این مراسم با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاون آموزشی دانشگاه، معاونین پژوهشی، آموزشی، دانشجویی فرهنگی و اداری مالی دانشکده، مدیر گروه ها و اعضای هیأت علمی برگزار شد.
دکتر پازوکی در این مراسم گفت: در شرایطی که کرونا بر کشور تحمیل کرده، امروزه بیش از پیش نیازمند خدمات متخصصان این رشته در سطح جامعه هستیم.
ایشان با تقدیر از پیشکسوتان از جمله دکتر ایرج سیاسی و دکتر جعفر بوالهری به خاطر تلاش برای تأسیس دانشکده و زحمات سایر اعضا هیات علمی، خواستار تداوم عملکرد درخشان این دانشکده نوپا و تلاش برای تأسیس رشته های جدید مورد نیاز جامعه در این دانشکده شد.
دکتر محمدرضا پیرمرادی سرپرست جدید دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان هم در سخنانی، توجه ویژه به نگاه بهداشت محور به سلامت روان در کنار نگاه درمان محور را برنامه اصلی خود در مدیریت دانشکده عنوان کرد و خواستار حمایت و مساعدت مسئولین دانشگاه برای تأسیس رشته های جدید چون نوروسایکولوژی و روان شناسی بالینی کودک و نوجوان در این دانشکده شد.
در پایان مراسم از زحمات دکتر سیدوحید شریعت و فعالیت های پربار ایشان قدردانی شد و لوح تقدیر و هدیه ای به نشانه سپاس به ایشان تقدیم گردید.

تهیه خبر: زهره راخ، مسئول روابط عمومی دانشکده
تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 237 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر