برگزاری جلسه کرسی آزاداندیشی واکسیناسیون عمومی کرونا، موافقین و مخالفین

| تاریخ ارسال: 1400/8/18 |

جلسه کرسی آزاداندیشی واکسیناسیون عمومی کرونا، موافقین و مخالفین در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز دوشنبه ۱۷ مردادماه سال جاری با حضور دکتر مهرداد کاظم زاده عطوفی، دکتر مهدیه صالحی و دکتر اصغر اصغرنژاد فرید در تالار دکتر سیاسی دانشکده تشکیل شد و در مورد واکسیناسیون عمومی کرونا، موافقین و مخالفین بحث گردید.
این جلسه به همت انجمن علمی دانشجویی روانشناسی سلامت دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار گردید و به صورت زنده از صفحه اینستاگرام دانشکده پخش شد.
این برنامه ضبط شده و به صورت IGTV در صفحه اینستاگرام دانشکده به آدرس tip.iums قابل دسترسی است.

دفعات مشاهده: 131 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر