برگزاری جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه محمد محمدی نسب دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی

| تاریخ ارسال: 1400/11/30 |
جلسه مجازی گزارش دفاع پایان نامه محمد محمدی نسب دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز شنبه ۳۰ بهمن ماه سال جاری به صورت مجازی تشکیل گردید.
اساتید راهنما، مشاور و داوران این پایان نامه دکتر مهدی امینی (استادراهنما)، دکتر محمدکاظم عاطف وحید، دکتر علی اردکانی (استاد مشاور)، دکتر احمد عاشوری و دکتر فرشاد شیبانی (اساتید داور) بودند.
در این جلسه پایان نامه ای با موضوع «بررسی نقش تعدیل کننده ی تنظیم هیجان در رابطه ی بین فرسودگی با نشانگان روانشناختی و سلامت جسمانی مراقبین بیماران مبتلا به سرطان» بررسی شد.
در این تحقیق آمده است: با توجه به افزایش روزافزون مبتلایان به  بیماری سرطان و اثراتی که این بیماری بر مراقبین بیماران می گذارد، بررسی وضعیت سلامتی این مراقبین اهمیت ویژه ای دارد.
هدف مطالعۀ حاضر بررسی نقش تعدیل کنندگی تنظیم هیجان در رابطه ی بین فرسودگی با نشانگان روانشناختی و وضعیت جسمانی مراقبین بیماران مبتلا به سرطان می‌باشد.
یافته های این پژوهش نشان دهنده ی نقش مهم تنظیم هیجان در رابطه ی میان فرسودگی  و عایم روانشناختی وجسمانی مراقبین بیماران سرطانی دارد.

دفعات مشاهده: 189 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر