معرفی معاون
کارشناسان واحدها

فرم های دانشجویی
کمیته انضباطی

برگزاری جلسه گزارش پایان نامه فاطمه واعظی پور دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۳ |

جلسه گزارش پایان نامه فاطمه واعظی پور دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی سلامت در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز شنبه سوم اسفند ماه سال جاری با حضور دکتر محمد کاظم عاطف وحید (استادراهنما)، دکتر عباس رمضانی، دکتر مهدی امینی (اساتید مشاور)، دکتر نادره معماریان و دکتر  علی اصغر اصغر نژاد فرید (اساتید داور) در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان تشکیل شد.
در این جلسه پایان نامه ای با عنوان «بررسی رابطه بین بهزیستی معنوی با دیگرابعاد بهزیستی و گرایش به رفتارهای پر خطر در نوجوانان، با تأکید بر نقش میانجی خصیصه های شخصیتی» بررسی شد.
بر اساس یافته های حاصل از این پژوهش میتوان نتیجه گرفت که بهزیستی معنوی با سایر ابعاد بهزیستی ارتباط دارد و همچنین بهزیستی معنوی و رفتارهای پرخطر ارتباط معناداری دارند و خصیصه های شخصیتی نیز به عنوان یک نقش زمینه ای هم با ابعاد بهزیستی و هم  با گرایش به رفتارهای پرخطر مرتبط است.
به طورکلی میتوان گفت نتایج این مطالعه نشان داد که بهزیستی معنوی می تواند نقش مهمی در سایر ابعاد بهزیستی و کاهش گرایش به رفتارهای پرخطر در نوجوانان داشته باشد. نتایج این پژوهش  از برنامه ها و مداخلات معنوی جهت افزایش بهزیستی معنوی در نوجوانان حمایت می کند.

تهیه عکس: سید حسین سید محمدی

دفعات مشاهده: 371 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر