معرفی معاون
کارشناسان واحدها

فرم های دانشجویی
کمیته انضباطی

برگزاری جلسه بررسی اقدامات پیشگیرانه ویروس کرونا در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۳ |

جلسه بررسی اقدامات پیشگیرانه ویروس کرونا در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز شنبه سوم اسفند ماه سال جاری با حضور دکتر فرزاد قضایی پور معاون اداری مالی دانشکده، اعضای هیئت علمی و مسئولین واحدهای دانشکده در سالن مدیریت دانشکده تشکیل شد.
در این جلسه کلیپهای آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به نمایش درآمد و به همکاران یادآوری شد ضمن حفظ آرامش، بهداشت فردی را رعایت کنند و با توجه به راههای انتقال این بیماری گفته شد شستشوی کامل دستها و استفاده از دستمال هنگام عطسه و سرفه الزامی است، به خودمراقبتی نیز تأکید شد.
در این جلسه معاون اداری دانشکده همچنین در مورد آگاهی نسبت به این بیماری و اقدام های لازم جهت پیشگیری از آن در سطح دانشکده و به ویژه درمانگاه و واحدهایی که مراجع دارند صحبت کرد و قرار شد اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.
در ادامه این جلسه، نشستی نیز با مسئول خدمات دانشکده و همکاران این واحد برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 545 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر