معرفی معاون

کمیته انضباطی

برگزاری جلسه مداخلات روانشناختی برای آسیب دیدگان ناشی از کرونا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۱۰ |

جلسه مداخلات روانشناختی برای آسیب دیدگان ناشی از کرونا در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز شنبه دهم اسفند ماه سال جاری با حضور دکتر احمد حاجبی، دکتر سید وحید شریعت، دکتر سیدکاظم ملکوتی، دکتر مریم رسولیان، دکتر فهیمه لواسانی، خانم دکتر صالحی و خانم دکتر آرامی نیا در سالن مدیریت دانشکده تشکیل شد.
در این جلسه سطوح مداخلات روانشناختی درسه سطح مقدمه، پیشرفته و تخصص تقسیم شدند.
1.در سطح مقدماتی، تمام افرادی که با مردم در ارتباط هستند باید بتوانند یک مراقبت جسمی و روانی اولیه را به افراد آموزش بدهند.
2.در سطح پیشرفته، همکاران روانشناس آموزش دیده با افراد ارجاع شده از سطح مقدماتی در ارتباط هستند که بنا شد در ابتدا بعد از برقراری ارتباط (PFA: Psychological First Aid) و تخصیص زمان لازم برای بیان C.C احتمالی (خشم – اضطراب –ترس –وسواس –گریه)، فرد تحت ارزیابی از نظر شدت علایم یا غربالگری با کمک سیستم K-6 قرار گیرد و در قدم بعدی تصمیم به مداخله لازم برای فرد (مثل افزایش تحمل استرس با توصیه به ریلاکسیون یا مداخلات شناختی  ، مدیریت نگرانی، ونتیلاسیون ، مدیریت خشم ) یا ارجاع به سطح تخصصی گرفته شود.
*مدت مشاوره حداکثر 15 دقیقه خواهد بود.
*گرفتن فیدبک از تماس گیرنده در انتهای تماس بصورت شماره بندی.
*گرفتن فیدبک از روانشناس جهت رفع نقایص احتمالی.
*مداخلات دو سطح یک و دو بصورت تلفنی انجام خواهد شد.
3. در سطح تخصصی، افراد ارجاع یافته از سطح دو توسط پزشک در PHC یا روانپزشک در مراکز دولتی ویزیت و تحت درمان قرار می گیرند.

تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 669 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر