معرفی معاون

کمیته انضباطی

برگزاری جلسه گزارش پایان نامه ایمان ابراهیمی دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۱۹ |

جلسه گزارش پایان نامه ایمان ابراهیمی دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت روان در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز دوشنبه 19 اسفندماه سال جاری با حضور دکتر نادره معماریان (استادراهنما)، دکتر شهربانو قهاری، دکتر دنیل کاکس (اساتید مشاور)، دکتر لیلا قالیچی و دکتر  مژگان لطفی (اساتید داور) در سالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان تشکیل شد.
در این جلسه پایان نامه ای با عنوان «پرنده نگری و سلامت روان: میزان اثر، شناسایی متغیرهای شخصیتی و عوامل بازدارنده» بررسی شد.
افسردگی، اضطراب و استرس در میان افراد، در اغلب کشورها باعث ضرر و زیان اقتصادی و اجتماعی فراوان است. در سالهای اخیر مطالعاتی پیرامون تاثیر تعامل با طبیعت بر ارتقا سلامت روان انجام گرفته است که بخشی از این مطالعات نشان میدهد همجواری و تماس با حیوانات و حیات وحش میتواند به کاهش افسردگی، اضطراب و استرس منتج شده و باعث افزایش سلامت روان گردد.
در این مطالعه، تأثیر پرنده نگری بر بهبود سلامت روان مورد بررسی قرار گرفت و همینطور بررسی گردید که چه ویژگیهای شخصیتی میتواند بر ادامه ی فعالیت پرنده نگری موثر واقع گردد و عوامل بازدارنده ی ادامه ی این فعالیت چه چیزهایی است نتایج این پژوهش نشان داد که پرنده نگری بر کاهش افسردگی، اضطراب و استرس موثر است. هیچ ویژگی شخصیتی که به طور معناداری با ادامه ی فعالیت پرنده نگری مرتبط باشد یافت نگردید و ۱۰ عامل بازدارنده ی انجام فعالیت پرنده نگری شناسایی شد.
یافته های این پژوهش نشان داد که میتوان از پرنده نگری به عنوان ابزاری برای بهبود سلامت روان در میان افراد با ویژگیهای شخصیتی مختلف استفاده نمود.

دفعات مشاهده: 346 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر