معرفی معاون

کمیته انضباطی

برگزاری جلسه مجازی گزارش پایان نامه زهره انصاری دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۲۱ |

جلسه مجازی گزارش پایان نامه زهره انصاری دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان- انستیتو روانپزشکی تهران؛ این جلسه روز چهارشنبه 21 اسفند ماه سال جاری به صورت مجازی جهت عدم انتشار کرونا ویروس در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.
اساتید راهنما، مشاور و داوران این پایان نامه دکتر علی اصغر اصغرنژاد فرید (استاد راهنما)، دکتر عباس رمضانی فرانی و دکتر جواد صالحی فدردی (اساتید مشاور)، دکتر فتحی آشتیانی و دکتر ربابه نوری (اساتید داور خارج)، دکتر محمد رضا پیرمرادی و دکتر احمد عاشوری (اساتید داور داخل) بودند.
در این جلسه مجازی، پایان نامه ای با عنوان «تدوین برنامه نوین پاسخ  شناختی دیر هنگام با بکارگیری فناوری ردیاب چشمی، سنجش اثربخشی ومقایسه با درمان شناختی رفتاری در مبتلایان به اختلال وسواس فکری عملی» بررسی شد.
این رساله، ابداع روشی نوین از درمان در حیطه علوم اعصاب شناختی برای مداخله در اختلال وسواس فکری عملی است.
در این پژوهش، برای نخستین بار در سطح جهانی، پکیج کامل مداخله در اختلال وسواس با به کارگیری فناوری ردیاب چشمی طراحی شد و اثربخشی آن با موثرترین روش های کنونی مداخله در وسواس مقایسه گردید.
نتایج مداخله نشان داد که روش نوین "مداخله عصب شناختی با ردیاب چشمی" هم سطح با خط اول درمان این اختلال یعنی روش شناختی رفتاری اثربخشی دارد.

تهیه عکس: سید حسین سیدمحمدی

دفعات مشاهده: 489 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر